Üdvözöljük a Quvend Zrt. weboldalán!

egyedi :  A fóliákat lehet kombinálni, és külön-külön alkalmazni. Az optimális fólia az Ön igényeitől függően, külön-külön összeállítható, így Ön egyedileg kialakított megoldást kap.

 

sokoldalú: A fóliák sokoldalúak. Még a nehezen megközelíthető, asszimetrikus alakú területeket is bármilyen fóliával bevonhatjuk.

 

olcsó: Egyetlen más alapanyag sem képes versenyképesebbé lenni a fóliánál, az ár-, és a teljesítmény szempontjából

 

minimális karbantartás: A fóliák rendkívül könnyen tisztíthatóak. Nincs működési, karbantartási, vagy javítási költségük. Ezzel időt, és pénzt takarít meg. Ezen felül az üvegtiszítási költségek nem  emelkednek..

 

utólag felszerelhető: A fóliát könnyű utólag felszerelni. Gyorsan és tisztán felrakható, az ablak eltávolítása nélkül, vagy anélkül, hogy zavarnánk a mögötte folyó munkát.

 

tartós: A  fóliáink garantáltan tartósak. Akár beltéri, akár kültéri használtra, a minőségi fóliáink még az extrém körülményeket is kielégítik.

 

univerzálisan alkalmazható: Fóliáink univerzálisan alkalmazhatóak. Legyen szó fényvédelemről, hővédelemről, tükröződés- védelemről, szilánk (törés)védelemről, UV védelemről, vagy privát védelemről, fóliáink, mindegyik helyzetben a legjobb megoldást teszik elérhetővé.

 

speciális: A fóliáinkkal egyedi megoldásokat kínálunk. Speciális fóliáink lehetővé teszik, fényhatások felidézését, vagy a visszatükröződés csökkentését, egy visszaverődésgátló fólia segítségével.

 

törvény általi előírások: Számos törvény, és szabályozás ajánlja, vagy kéri a fóliák használatát, például munkavédelmi előírások.